Yrityksen kansainvälistyminenKiinnostavatko vientimarkkinat? Tarvitsetko apua kansainvälistymiseen?

Vientiin tähtäävät toimet vaativat huolellista suunnittelua, alueellista tuntemusta sekä kielitaitoa. Kansainvälistymiseen alueemme yritykset saavat neuvoa ja ohjausta meidän lisäksi Jykesin kansainvälistymispalveluiden, Finpron ja Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta. Jykesin palvelut perustuvat Ääneseudun Kehitys Oy:n ja Jykesin väliseen yhteistyösopimukseen.

Venäjä, erityisesti Pietari ja Leningradin alue, on valittu Jykesissä yhdeksi painoalueeksi. Tavoitteena on saada paitsi lisää yrityksiä, investointeja ja matkailijoita Venäjältä Keski-Suomen alueelle myös seudun yrityksille kasvumahdollisuuksia Venäjältä. Lisäksi Jykesin tarjoamassa kansainvälistymispalvelussa on painopisteet Kiinassa Shanghaissa sekä yhteyshenkilö Puolassa Poznanissa.Myös Jykesin sopimuskumppanien kautta tuotetaan yrityksille liikeyhteyspalveluita Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Jykesin kansainvälisen asiantuntijaverkoston löydät Jykesin sivuilta tai meidän kauttamme.

Yhteistyökumppanimme etsivät liikeyhteyskontakteja, järjestävät yritysneuvotteluja ja -vierailuja, avustavat käytännön liiketoiminnassa ja kansainvälisiin hankkeisiin osallistumisessa, toimivat tulkkeina ja kääntäjinä sekä linkkeinä eri viranomaistahoihin.