Digijohtajaksi!

Tiedätkö, mitä hyötyjä digitaalisuus tuo bisneksellesi?
Nyt on aika ottaa selvää!

Keski-Suomessa käynnistyy ainutlaatuinen Digijohtajaksi! -kokonaisuus, josta hyötyvät kaikki halukkaat mikro- ja pk-yrittäjät.

Etsimme yrityksellenne omanlaisia tapoja vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Lähde mukaan Digijohtajaksi! -matkalle vahvistamaan osaamistasi sekä etsimään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Nyt on aika ottaa kaikki irti digin tuomista mahdollisuuksista ja parantaa yrityksenne kannattavuutta ja kilpailukykyä!

Luvassa on  maksuttomia tilaisuuksia ja edullisia valmennuksia eri puolella Keski-Suomea.  Saat tukea ja tietoa yrittäjän arjen digihaasteisiin ja verkostoidut.

 

Digijohtajaksi valmennuksia ovat toteuttamassa: 
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Digijohtajaksi!
Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset.
Hankkeen toiminta-aika on 2016-2019.

Tutustu tuleviin tilaisuuksiin tästä »

 

Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa mikro- ja pk -yritysten digiosaamista ja sen hyödyntämistä yritystoiminnassa ja johtamisessa. Lisäksi tavoitteena on tukea osaamisen kehittymistä ja edistää työhyvinvointia. Tavoitteena on toisaalta innostaa, tukea ja rakentaa luottamusta sellaisille yrityksille, jotka eivät vielä ole vielä hyödyntäneet juuri ollenkaan digitalisaation mahdollisuuksia ja toisaalta tukea jo digitalisaation aloittaneita yrityksiä tuottavuuden, kansainvälistymisen ja kilpailukyvyn parantamiseksi.

Hankkeen päätoteuttaja

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Osatoteuttajat

Keski-Suomen Yrittäjät
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
 

Hankkeen yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Katja Järvelä
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
katja.jarvela(at)jao.fi 
040 341 6425

Kerttu Pylvänäinen
kehityspäällikkö
Keski-Suomen Yrittäjät
puh. 050 407 0077
kerttu.pylvanainen@yrittajat.fi

Rahoittaja

Euroopan sosiaalirahasto 
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus